Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je samo znati ko je na spomen ploči umjesto Dž napisao Đ, pa ga naknadno još onako nakaradno ispravio u Đž. To su ti naši stručnjaci.
Trebao joj je pustiti pjesmu 'Sve je sada na tebi' od Ado Gegaj, kad ju je zaručivao: 'Godine su za nama. Svega bilo je tu. Linija je tanana. Lako preći je nju. Dobro glavom mućnuo. S nogu ljutu cugnuo. Ovaj prsten kupio. Za te kupio. Sve je sada na tebi. Od tvoje riječi zavisi. Il' ćeš reći džaba džaba, ili pravi si. Sve je sada na tebi. Ja uradih što sam mog'o. Ne kajem se. Sve bih isto. Nije za te novo...'
Znači Sandra je bosanska snaha.. Nek vam je hairli i sretno