Zaručila se u Londonu
150

Sandra Perković otkrila: Neću ostaviti svoje prezime, želim da u Parizu baca gospođa Elkasević

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković prvi put je progovorila o zarukama za svog dugogodišnjeg dečka i trenera Edisa Elkasevića.

"2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31.12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi", rekla je za IN Magazin.

"Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I, stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna. Izabrao je najljepši grad, najbolje mjesto, najljepši način. Je li kleknuo ili nije, to neka ostane naša tajna, ali ja sam jako kritična i napravio je sve kako treba", kazala je presretna Sandra te otkrila hoće li mijenjati prezime.

"Želim da u Parizu 2024. baca gospođa Elkasević. Svi me pitaju hoću li ostaviti prezime Perković Elkasević i vjerojatno neću ostaviti Perković, ali nikad se ne zna", poručila je.

Inače, Edis je rodom iz BiH, odnosno iz Prijedora, a prije trenerske karijere bio je hrvatski rekorder u bacanju kugle.