Sjećate li se prsate ikone?
0
Samantha Fox izgubila obline
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam nju hebavo
Muuzem sa dvije ruke
Puko bi je ja ko dinju
Nemojte zezat, ima dojnu oblinu, to se vidi. Jes malo smršala, al je čusta vazda bila, genetski; sad malo uzele godine, al\' i to ima svoj šarm.
ipak, ne bi je odbio i iskoristio bih ovu priliku da joj kajem mala, izgledas fenomenalno
Prdnula u čabar...
Propala ko trosjed
..U Svoje Vrijeme Bila Je Ukras Svakog Kamiona..
Dobro se sjećam,moj kolega iz razreda je dobavio poster od dotične u prirodnoj veličini i razvukao ga po stolu a mi smo zinuli u njene cice,bilo je zanimljivo. Svi mi starimo pa tako i ova dama koja je čak nešto i pjevala ali to je bilo davno.
wow... stvarno trebas biti \"lik\" pa napisati ovakav clanak! katastrofa... zbrda zdola...od karijere toplesa, pjevacke karijere preko bum vijesti da je jedna 44 godisnjakinja izgubila obline (sto uopste nije neka vijest) do toga da ju je u junu ove godine napala i ugrizla macka!!! katastrofa!
sve na ovom svijetu prolazi,samo mudrost i znanje ostaje