Sjećate li se prsate ikone?
0

Samantha Fox izgubila obline

Sarajevo-x.com
Sjećate li se Samanthe Fox, djevojke koja se proslavila impresivnim grudima i koja je na osnovu toga stekla svjetsku slavu vrlo mlada? Danas, ona nije ni sjena one djevojke za kojom su muškarci ludjeli, piše "Daily Mail".

Bivši topless model snimljen je kako napušta ITV-ov studio u Londonu u utorak nakon što je gostavala u jednom showu. Od njenih oblina nije ostalo gotovo ništa. U licu izgleda vrlo mršavo, a umor oko njenih očiju bio je sasvim jasno vidljiv.

Samantha (44) postala je slavna sa samo 16 godina kad se našla na trećoj, udarnoj stranici najtiražnijeg britanskog tabloida "The Sun" i tako postala nacionalna ikona.

Ona je također imala uspješnu pop karijeru. Snimila je tri albuma, prodala 30 milliona primjeraka širom svijeta i imala međunarodni hit s njenom najpoznatijom pjesmom "Touch Me", 1986. godine, kad je imala samo 19 godina.

Ponovo se bila "aktivirala" prošle godine kad je učestvovala u ITV-ovom reality showu "I'm Celebrity...Get Me Out Of Here", a nedavno je učestvovala u još jednom sličnom showu, u kojem je šokirala sve otkrivajući da ima ljubavnicu. U tom je showu također govorila i o velikoj medijskoj pažnji koju je iznova skrenula na sebe kad ju je, u junu ove godine, ugrizla mačka, i to dok je bila na godišnjem odmoru.

Samantha je bila u popularnom turističkom mjestu Koh Samui u Tajlandu, te je htjela nahraniti neke napuštene mačke ostacima svoje večere. No, jedna od njih ju je napala i ugrizla, kako tvrdi Samantha, skoro do kosti.

"Pri spomenu bijesnih životinja obično se misli kako im pjena izlazi iz usta, no ta je mačka skoro cijelu noć mirno ležala pod mojim nogama", kazala je Samantha, koja srećom nije imala većih posljedica od ugriza.