Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije vakcina
Svi iznenada zavrsavaju nedugo poslije 2. doze il boostera. A niko od placenickih medija da napise da vakcine ubijaju i poznate i nepoznate
Hebite si više mater i vi i vakcine i zavjere i antivakseri i šta još,popeli ste se svima na tuki!
Naće se neko da je utješi.
libo me belegija za boba sageta američkog fageta
O ljudi MORATE SE brinuti i zanimati za vaš status u kaburu i Ahiretu. Posvetite se Allahovim naredbama i zabranama DOK još možete. Biće vječna žal sto ste vrijeme potrosili u dokolicu/ i oni sto su zivjeli prije 100 godina imali svoje planove i zelje. Sad se kaju a povratka nema.Sad pa sad doce kraj konca.
A sta ako zagrobni zivot ne postoji i ti procerdas ovo malo zivota sto imas?
Što stanovnici jedne države religiozniji to je standard življenja u toj državi niži. Uglavnom religioznost i slaba pismenost idu ruku u ruku.
E jeste vi novinari govna da to nema nigdje nedate covjeku ni da ga sahrane kako treba nego je bitno sta je njegova supruga okacila oko vrata.