Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propasce on... vidjecemo kad bude od reklama, mode i slicnih gluposti zaradjivao 10 puta vise nego od fudbala - bolice ga k... za fudbal... da je on neki igrac, ne bi on ni razmisljao o kraju karijere... a kamoli da pjeva... isto ce zavrsiti ko i Beckham, i Ronaldo iz Brazila i svi \"manekeni\"...
ocito da si glup cim ostavljas takve komentare....
Samo vi pljujte po Ronaldu, ma vi ste svi face i to uspjesne:)) Volim te Ronaldo!!
@Hal-Wa @Ani: ne provaljujte se ! moze ga covjek simpatisati ili ne, ali on je fudbalercina.. a vi masite usima u svojim jadnim zivotima. hahahaha jos spominje Ronalda- koji je KARIJERU napravio .. a ovaj kaze jos da \"na kraju propadne\".. oj majko draga.
jest pedofil, uvlači se u guzicu svakom!!!!!!!!!!!!!!!
yogando...... Žoga žoga.... kreten...
Furač klasični, pravi onaj turbo-fudbaler koji će da isprdi za godinu dana, jer je očigledno da mu fudbal nije na prvom mjestu, već slava. Ko juri za slavom uvijek na kraju propadne. Ista stvar je bila i sa Ronaldom iz Brazila.
Koga briga...
Seljak, BIH se pise samo za prvo lice.
Ronaldo je seljak,mogu zamislit sta bih mogao on pjevat.
ccc kasnite 3 dana sa informacijama