Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e tako ti je brate, 21 vijek
hahahaha...samo da mi je znati ko od vas ne bi volio da je u jjegovoj kozi...pricajte sta hocete,pisite sta hocete,al lik ima para,k.a.r.a. dobre trebe i igra za Real Madrid!!!! sta mu vise u zivotu treba?
kako ce on pasti qurcu za usi
halo ba bosnje koji je vas problem, guzite li vi sta, ha? radi se o covjeku koji ima najbolji poso na svijetu
HALO SARAJEVO X, STO NJEGA BA STAVLJATE NA NASLOVNU STRANU, LEVAT NIJE INTERESANTAN...
Sedmična plata Portugalca iznositi 356.334 KM, a da njegova dnevnicaiznosi 50904 KM. Po satu će zarađivati 2120 KM, ili svaki minut po 35KM, odnosno svaki sekund mu kane kovanica od pola marke. E sad, Jedan kvalitetan doktor u Madridu prima mjesečnu platu 7000KM A Ronaldo prima 350.000KM. Sad nek mi neko kaže vrijedi li taj isti Ronaldo za 50doktora??? Njegova jedna plata može cijelu kliniku da drži na jaslama? I to mi je kapitalizam???? Doktori gule po 10god stolicu, ovaj pika loptu i još ima punu medijsku pažnju... fuj - TRULI ZAPAD!!!
tip jest malo previse nadjidjan, al frajer guzi dobre trebe...i to se pika !
Ni vi niste nista drugo do TABLOID
PEDER N.A.G.U.Z.I. SVE MANEKENKE, PA VI PRICAJTE...
KADA SAM JA KARAO OVAJ PEDER JE BIJO JOS U MUDIMA .
dobra ko dobar dan
gaynaldo!!!!
ne moze covjek da vjeruje, kako su ovo glupe vijesti, sad kao nas treba interesovat, sto je neko provalio da je on sapto njoj na uho da se nadju, mozda bi bila neka vijest da je izaso neki snimak kao od severine... a ovako wtf svaki dan se sapce na uho...
koga brigaa??????
Neimenovani izvor tvrdi da je ronaldo cijelu noc pustao vjetrove i da je to jedan novinar uredno zabiljezio. Isti izvor takodjer tvrdi da je ronaldo dva puta isao do WC-a, gdje se duze zadrzao pa se pretpostavlja da je kenjao.