Tabloidi tvrde
0

Ronaldo ponovo u zagrljaju Niki Ghazian

Sarajevo-x.com
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Portugalski zavodnik Cristiano Ronaldo i dalje slavi svoj prelazak u Real Madrid i potpisivanje ugovora vrijednog 94 miliona eura. No, slavlje naravno ne može proći bez prisustva brojnih ljepotica, pa je tako nogometaš u subotu uvečer viđen u jednom klubu kako se ponovo baca u naručje bivše ljubavnice Niki Ghazian.

"Svu noć su bili u prisnom kontaktu i neprestano jedno drugom šaputali na uho. Dogovorili su da se kasnije nađu u njegovoj hotelskoj sobi", kazao je jedan od posjetilaca kluba, prenosi tablod 'News Of The World'.

Ronaldo je prošle godine proveo noć sa plavokosom manekenkom Niki Ghazian, odmah nakon što je odbio partijanericu Paris Hilton.

"Ronaldo i Niki su ostali u veoma dobrim odnosima", kazao je neimenovani izvor dodajući da se bivša zvijezda Manchester Uniteda poslije lumpovanja u lokalu ipak umjesto sa Niki uputila u hotelsku sobu sa tri nepoznate ženske osobe.

Samo sedmicu ranije slavni nogometaš je viđen u jednom od Los Angelskih klubova sa Paris Hilton, s kojom je iste noći boravio u luksuznoj vili na privatnom partiju.

Mediji navode da su Ronaldo i Paris i dalje u kontaktu, te da su već ugovorili sastanak narednog mjeseca u Dublinu.

"Paris zna da je Ronaldo veliki zavodnik i da je neprestano u ženskom društvu, ali njoj to uopšte ne smeta", kazao je navodno jedan od prijatelja slavne Hilton.