Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze posrecio mu se zivot i opravdam jer ipak ima razuma i za sirotinju
ima se - moze se.
ma ima on razuma za ka*inu moju. zato ga i ganja poreska uprava. ronaldo je škrtica
Neka troši, neće piti vino iz tetrapaka! Hadžo zaradio, hadžo troši!
ko ga j... ja sam sinoc stukao dvije dvoguze laskog....ladno, zubi trn. csssss
nije ni klempava
s obzirom koliko ga placaju nema tu nista cudno, ako ne potrosi, poreznici ce mu svakako oteti.....drugi je par rukava zasto je hebeni loptaš toliko plaćen da se moze preseravati......
eh........idioti........
ma ronaldo gleda samo sta bi povalio,ne zanima njega puno vino
Markica za kaficu
to njemu dodje ko petnes maraka
Ajde bas mi je drago
Dobro bas sam se pitao gdje su njih dvoje ovih dana da im javim da im je pukla cijev od vode,al je Ronaldo ostavio kljuc pa smo to sanirali,jedino sto smo morali kopati plocice,sad ne znam hoce li moci naci iste i jel mu ostao koji kvadrat u garazi.
Hoće mi zena da joj opet guzove zakoračim
joj kako novinari huskaju , i kazu slobe neke novinarske i to, ovo jedva doceka da zavadi vejrujte mi. Sve vas treba u gasnu komoru i vozdrica, pa cemo snimati to ;)
slobe = mislio sam na slobode
Ojjj o cemu pisete. Kakav ba ronaldo kakvi bakraci. Koji qurac mene on treba zanimat
Popili garsonjeru u Tibri😜😁