Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat mi nije normalno sto ga svi poznati podrzavaju. covjek je kriv. pocinio je tesko krivicno djelo i neka odgovara. niko nije htio stati u odbranu MJ-a kad je bio optuzen 2003.god. mog\'o je i on pobjeci gdje mu je volja. pros\'o kroz pakao, ali je bar proglasen nevinim. cak ni to nije nikog uvjerilo. ne znam zasto svi uzimaju pod protektorat romana. dupli standardi, rasna diskrimnacija...fuj. ne dajte mu napolje. dugo je bio na slobodi, i radio sta mu je volja.
Suditi mu treba, ali sami nacin kako ga je Svicarska uhapsila je fakat smijesan! Pustaju covjeka da dolazi na skijanje i cak kupi kucu u Svici i onda kao odjednom se Svicarska sjetila da je prije 30 godina zlostavljao djevojcicu (koja je navodno prije 10 godina izjavila da mu oprasta i da kazna nije potrebna. Hmmm, mito?!). Svicarci su gamad, koja je spremna prodati i mamu rodjenu samo da je njima dobro. Sta li ce im Ameri ponuditi za ovo hapsenje?
Pa zato sto je Roman Polanski (Jevrej), da je Muhamed bin Fahed onda bi vec bio proglasen za teroristu i bio bi primjer kako su muslimani nastrani i kako spavaju sa djevocicama. Jednostavno k\'o pasulj ili ti ga grah.
ne kontam zasto dobar dio holivudski pa i drugih zvijezda stoje na njegovoj strani... silovao je curicu od 13 godina...bez obzira kad je to bilo...on je zasluzio kaznu!!!