Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da je covjek u par rijeci opisao odnos danasnji odnos muskarce i zene...jer ni zene nisu kao sto su nekad bile...
Nisu ni muskarci, ako cemo realno...
hmmm...realno zene ne znaju za romantiku i kada im se ukaze i prilika za to...valjda ova neimastina i kapitalisticki obicaji novo komponovanog bosnjackog drustva...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izjednacavanje muskarca i zene u potpunosti i jeste cisti idiotizam. Zene danas osim sto se brinu o domacinstvu i ugl. djeci moraju i raditi i zaradjivati. Mislim da im je puno teze nego sto im je bilo prije pojave feminizma. Realno muskarac nikad nece moci zenu zamjeniti u kucanskim poslovima i odgoju djece, to je jednostavno nemoguce, zena ima magicni dodir sto se tice tih stvari. Sad imaju jos i milion obaveza natovarenih na ledja.
hehehehe...stari manijak!!!
...sreća pa "rat (s)polova" ne podrazumjeva fizičko uništenje protivnika...inače bi civilizacija okončala već oko pleistocena, geološki rečeno :)
Isto tako, jednakost rasa je ludilo i besmisao.
...okači im definiciju ironije :)
mislim da si fulio skroz.. ovo danas je ako hoćeš da budeš muško, a žensko si, budi.. Ako nećeš ponašaj se žensko :D
svako vrijeme ima svoje breme....a za sve ovo sto prica polanski iskljucivi krivci su muskarci
Haha, sad si gotov...cuvaj se...
pa reci gdje nisam u pravu???...pa te vodim na kolace :) a ako me pocnu pozivati da sam peder ocekujem od tebe da demantujes :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
seronja.
LEGENDO U PRAVU SI!!!!
Ti si idiot Polanski.. Cuj da nam neko ko je silovao 13-godisnjakinju govori o spolovima..
ti si idiot ako vjerujes da je on silovao....jarane on je tad 70 i 80 bio alfa i omega holivuda i za njm je jurilo hiljade golih tinejdzerica da ih "negdje probije"...mala nije dobila glavnu ulogu pa je to rijesila na ovakav nacin ....a znas za bih ponos andju dzoli?...ona je bila glavna droca holivuda dok nije dosla do mik dzegera koji joj je nastelio ulogu lara kroft
Ne mogu da vjerujem sta slusam.. Drogirao je 13-godisnjakinju, silovao, priznao i pobjegao u Francusku da izbjegne zatvor. A ti ga pravdas.. Pa jesi li ti ikako normalan?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)