Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tv i videoigrice da ti sin bude sretan, hahahaha........ne dao ti bog sina.....vec zivotinju pa je izvedi par puta dnevno van i daj joj malo da jede ali vjerujem da ni tada ne bi uspio.
slazem se, jesu. zato i jesam gej
jesi vidio benevreka, eto zato će ti sin biti idiot. ali sreća pa imaš brdo para, mahnit bio onaj ko se za tobom povodi a nema ludu sreću da je pare zaradio na gluposti pa da si to može dopuštati.
a kada ti dječak poraste onda češ plačati izlaske i njemu i njegovoj curi,,e koji su tu troškovi,,
to javno ili potajno žele svi muškarci...mada danas ce to rijetki i priznati onako s jajima reci kako jest...al hej zato danas muskarci i nose roze pinki majice boxerice patike i slicno... svaka čast Pattison nisi ti bas onaj krelac kakvim te prikazao ženskasti film Twilight!
to je nasa priroda i drustvo nek se rodi djete al neka bude musko
Normalno da svi zele sinove, niko ne zeli stalno paziti ko ce ti prvi \"cerku zguzit\" :)