Ne razumije djevojke
19

Robert Pattinson: Muškarci su manje komplikovani, želim sina

Klix.ba
Robert Pattinson (Foto: Arhiv/AFP)
Robert Pattinson (Foto: Arhiv/AFP)
Glumac Robert Pattinson je rekao da bi volio imati sina jer ne razumije djevojke. Kako kaže, mnogo bi lakše bilo biti roditelj sinu nego kćerki, jer su muškarci manje komplikovani.

"Mislim da bih se mnogo bolje razumio sa sinom. Djevojke je teško razumjeti. Uputstvo za upotrebu koje dođe s njima ima 800 stranica i napisano je kineskim znacima. Čak i ako možete to da pročitate, shvatite da vam nedostaju još 32 poglavlja koja su od ključnog značaja i onda morate improvizirati. Kada imate dječaka stvari su mnogo lakše. Sport, TV i videoigre su dovoljni da bude sretan", rekao je Pattinson za francuski magazin Star Club.

Iako tvrdi da je zahvalan zbog činjenice da je upravo on odabran za ulogu u filmovima "Twillight", Pattinson kaže da mrzi to što je morao žrtvovati toliko mnogo svoje slobode tokom snimanja serijala te da neće brinuti ukoliko više nikada ne snimi neki uspješan film.

"Na kraju, kad malo razmislim, mogu reći da mi je ta uloga pomogla da poboljšam svoj svakodnevni život i životni stil. U drugu ruku, izgubio sam ono što najviše cijenim od svega – svoju slobodu. Neki mi kažu da je to cijena uspjeha. Ja se ne mogu s njima složiti jer smatram da je cijena previsoka. Sve je bilo čudno. Kada se završilo snimanje serijala odahnuo sam, ali istovremeno sam bio i tužan. Za sada sam uspješan. Ali, da li će to potrajati? Stvarno ne znam, ali ukoliko sutra snimim neki loš film, neću plakati zbog toga", kazao je Pattinson.