Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo velicina u svijetu glume,cast mi je bilo upoznati ga u gradu na sff.
I Dodik izgleda smiješno,a Vučić tek,što taj izgleda smiješno,to je posebna priča.
Supermacist ili supernacist ?
Robert moze mu i zenu zguziti a nemoze mu niko nista.
Konstatacija: podvojena licnost! Prvi lik, super odlican i uvjerljivo u pravu glede Trumpa. A onda onaj drugi lik kojem je zlo u redu kad su cetnici klali sve sto nije srpsko! Bipolaran poremecaj na kvadrat!
LJDUI BUDITE RAZUMNI AKO PROPAGANDA MEDIJI STALNO POKAZUJU GOSPODINA DONALDA TRUMPA KAO LOSU OSOBU TO NE ZNACI DA JE ON STVARNO LOS ILI DOBAR, ALI ZATO ZNACI DA NIJE LUTKA NOVOG SVJETSKOG POREDKA, ko ova papčina Deniro!
A ti si jedan obicni masonski PAPAK, rasizam ne postoji papčino, to je soroš i njemu bliksi papci kao ti izmislili i finansirali kako bi stvorio povod za probleme i nerede kako u Americi tako i manje-vise u ostalom dijelu svijeta!
@Istina333. Jao!! Pa ti si možda najveći idiot ovde na klixu!!! Čuj rasizam ne postoji...😂😂😂😂😂🙏. Hajde popij litru rasola i usreći malo svoje roditelje! Što prije to bolje! Zapamti! Što. Prije. To. Bolje!! Kreni! 🙏😂
Svaka mu čast! Slažem se totalno s njim! Ovo govedo od Trampa će dovesti do 3.svjetskog rata...jer neće moći podnijeti da će ga Kina prestići u svemu a Japan u parama...Žuta rasa je najpametnija i naredne godine i decenije su njihove!!! Rusija i Kina će biti saveznici i vojno najmoćniji, a Japan i Južna Koreja novčano najmoćniji jer su svake god.sve bogatiji!
De Niro drzi se ti filma, izgledaces puno pametnije
Kad nekoga optužuješ za nešto u pravilu bi trebao imati dokaze, a ne pričati šuplje, najjači trend je postao da se je svaka dodjela nekih nagrada pretvorila u politički skup ljevičara. Ovi glumci samo cmizdre bez veze.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
DeNira gledam samo kao glumca, neka to i ostane, politika mu baš ne ide najbolje...mada mi se Trump ne sviđa, prilično je bandoglav, arogantan, uobražen...kako će se stvari odvijati, vidjećemo, Amerikanci su dosta glupa nacija generalno, lako im se ispere mozak
A Crni je bio dobar, jel?
Trump je 10X bolji izbor nego ona vjestica Clinton
Trampa boli neka stvar za srbe Eh za gospodzu clinton mislim da nije tako Vjerujem da bi ona potpisala jos teritorije na racun srba Jos jedno 10 opstina bi ostala srbija i eto velike albanije kao na onoj slici sto srbi pokazaju
Svi oni laju na zalasku karijere, a dok su mladji i grade imidz onda ga lizu do jaja svakome ko im omogucava napredak u karijeri.
Lijepo receno.
Trump, Putin, Erdogan, Bolsonaro, Maduro, Duarte - tuzno kojem putem ovaj svijet ide. A sta sve ove zemlje gdje su radikalci na vlast imaju zajedno? Velika jaz izmedju bogatih i siromasnih..Inace, Robert de Niro je legenda!
@goggs fasisti brane druge fasiste:) uvijek je bilo tako i uvijek ce tako bit. a zanimljivo je da vecinom isfrustrirani ljudi koji skoro pa nemaju nista u svom zivotu podrzavaju takve politicare, jer krive cijeli svijet za svoj neuspjeh.