Nakon što ju je pretukao
0
Rihanna i Chris planiraju zajednički odmor?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduvjek sam to govorio...zene vole da ih se ponekad dobro izmarise. To im je valjda u krvi. To su najbolje kucne carolije. Ako nista jednom godisnje joj samar dobar puci, ako ja ne znam zbog cega je samar zna ona :)
Treba je opet somiti, koji je to kloc, c c c!
sigurno ima pozamasnu alatku pa ga se ne moze lako rijesit. naprijed chris !
joj glupace....e jadna ti lijeci se,pusti karijeru,jer ti stvarno nije dobro
Vidite da je nas ministar Muharem Srebrezovski bio u pravu kad je pricao kako treba zeni opaliti samaracinu. Dobro je izgazis nogama, kicmicu joj ispeglas i poravnas i ima da te voli ko Boga !
ja g l u p e djevojke.... svasta, je li ona svjesna da daje primjer veeelikom broju mladih djevojki koje ce misliti da je uredu da ih k re teni tuku?!??!??! svakako je ona samo jedan projekat...
pa samo recite da prema zeni ne treb biti gazitelj. fakat.