Nakon što ju je pretukao
0

Rihanna i Chris planiraju zajednički odmor?

Sarajevo-x.com
Američki pjevači Rihanna i Chris Brown navodno planiraju zajednički vikend u Meksiku, uprkos sudskoj naredbi da ne smiju biti jedno drugom u blizini od 90 metara.

Prema pisanju medija, r'n'b zvijezde će se zaputiti ka Acapulcu kako bi proveli vrijeme skupa, jer se zabrana prilaska jedno drugome ne primjenjuje izvan SAD-a.

"Pričali su sa svojim advokatima kako bi vidjeli da li im je to dozvoljeno i sad planiraju ostati dvije sedmice u Meksiku", rekao je anonimni izvor britanskim medijima.

"Žele provesti kvalitetno vrijeme zajedno, jer imaju dosta toga riješiti prije nego javnosti objave da su se pomirili. Rihanna svim silama pokušava ne razočarati svoje obožavatelje, koji su joj bili velika podrška. Ona i Chris moraju dobro razmisliti i skovati strategiju kako se pomiriti, a da to ne našteti njihovim karijerama."

Brown se izjasnio krivim da je pretukao i gušio ljepoticu s Barbadosa u unajmljenom Lamborghiniju 8. februara. Sud ga je kaznio sa pet godina uslovne i šest mjeseci teškog rada.

Brown se od tada Rihanni izvinio i preko videosnimke koju je postavio na YouTube, te priznao da bi najsretniji bio da se to nikad nije dogodilo.

"Šta se desilo bilo je šok za oboje i uopće nije ličilo na Chrisa. Nisu ništa drugo mogli do prekinuti vezu. Ali bili su u kontaktu i sastajali se na tajnim mjestima, budući da su nedostajali jedno drugome. Malo je reći da se Chris gadi sam sebi zbog onoga što je učinio. Sad mu se pruža druga šansa da se iskupi za sve što je napravio Rihanni", ispričao je izvor, a prenio Strait Times.