Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Časnom Kur'anu Allah Veličanstveni spominje Lutov narod koji je činio ovaj grijeh. Na kraju su ti isti uništeni sve do jednog, osim poslanika Luta i par njegovih sljedbenika. Tako da meni konkretno nikakvi Kojovići, Čudićke i ostali debili iz NS-e, SDP-a i sa portala Klix ovo zlo ne mogu predstaviti kao nešto dobro.
@harrison19ford pa ako je "grijeh" zasto je Lut i par sljedbenika osali zivi i na koncu svi umiru pa i ti ..koga god slijedio .
@fk 1 Dijete nema pojma, mrsko mi stvarno sad tu njemu nešto objašnjavati
Jel' sa suprugom, il' sa suprugom?
@neko.iz.mase zavisi jel sa suprugom ili suprugom
Sa đuvegijom
Ej Riki Martine, brate shvati me, dobices batineeeee.....
Kako more coek..imat coeka....kaze izjavio riki da on i njegov suprug cekaju dijete....wtf.....moram smanjit alkohol
Naslov me malo zbunio :/
O putni Israfile vakat je.
Čuvena scena iz filma "Otac na službenom putu" - Miki Manojlović čita novine....na jednoj od strana nalazi se čuvena karikatura Zuke Džumhura - Marks sjedi za radnim stolom a na zidu visi Staljinova slika....komentar:"Eh vala ga prečeraše!" I ovi ga vala prečeraše! Ali će kao i svako prečerivanje završiti na đubrištu historije. Živi bili pa vidjeli - ništa ne može nazor, pa ni to da dvojica pederčina budu otac i majka!
Mene samo zanima, ako je vec svijet toliko naopak i bolestan (a jeste, nema potrebe da se lazemo da nije), ako svaki gej par bude imao djecu preko posrednika, kako na kraju ocekujete da ce uopce biti posrednika kad svi budu gejevi? Jel to planirate uzgajati djecu u laboratorijama? Jer to je jedina alternative, a to je po meni u rangu sa eugenikom i Hitlerom.
Fuj
Samo me zanima kako,a mozda mu i roda donese djete 😂
Predlažem da se sa yt ukloni pjesma o snimi nova "Hej Riki Martine brate shvati me ne motaj se oko njeg"
On sa suprugom moze da ocekuje samo go vno iz su pka zaspricano suprugovom spermom. A radjanje djece nek ostave onima koji su za to opremljeni
Nazalost svaki dan sve vise se forsira u medijima lgbt populacija,u najmanju ruku se predstavlja ratna situacija , jer genetski im je predodredjena propast jer se ne razmnozavaju , pa moraju nove stvarati putem medija ,nazalost spali smo na nivo zivotinja ,za usisivac postoji upustvo a kamoli da covjek zivi bez upute ,u ovom zapadnom svijetu za covjeka tek pocinju slobode gdje bilo kakva zabrana postoji ,nadam se adekvatnoj kazni svima koji ovo zlo namecu ostalim ljudima amin
Po kojoj logici, nrka nova antiprirordna nauka?! Jadna ta djecica!
Predivna obitelj! Za primjer mnogima! Iskrene cestitke roditeljima Rickyju i Jwanu i neka dragi Bog blagoslovi i vasu ljubav, vas brak, kao i svu vasu djecu i potomke! Zivjeli u zdravlju i sreci 100 godina!