Pjevač presretan
49

Ricky Martin sa suprugom očekuje četvrto dijete

E. Sk.
Ricky Martin, popularni 47-godišnji pjevač, otkrio je da sa suprugom 35-godišnjim slikarom Jwanom Yosefom očekuje četvrto dijete.

Pjevač koji je omiljen među ženama govorio je o prinovi na svečanoj večeri u Washingtonu posvećenoj kampanji za ljudska prava.

Dok je primao nagradu za zastupanje LGTBQ prava, Ricky je zahvalio na podršci svojoj porodici, mužu i 11-godišnjim blizancima Matteu i Valentinu koje odgaja s Yosefom.

"Volim vas svim svojim srcem, inspirirate me svakog dana, vi ste moja snaga. Motivirate me da nastavim. Divni ste", kazao je pjevač.

Ricky Martin je nastavio te je pozdravio svoju osmomjesečnu kćerku Luciu koja nije bila s njima, nazvao je "svjetlom svog života" te je usput dodao da on i suprug opet očekuju prinovu.

Preko surogat majke Ricky je prije 11 godina dobio i blizance Mattea i Valentina, a odgaja ih zajedno sa suprugom Jwanom s kojim se vjenčao prošle godine.

"Mi smo moderna porodica i mislim da to ljudi trebaju vidjeti. Tako želim 'normalizirati' ljepotu naše porodice. Bit će to javno vjenčanje koje želimo podijeliti sa svijetom", rekao je tada pjevač.