Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznata po tome jer je pušila Klintonu. O živote...
5 godina nije oprala haljinu sa clintonovom spermom i onda proces zloupotrebe polozaja
Haj klixe napravi anketu ko bi sve popušio Klintonu da je bio u ialstoj prilici kao i Monica...
*istoj
I mi se još pitamo zašto zapad tone??? Ovog je bilo i prije biti će i kasnije ali nikad ne na ovakav način???
Niko nije unovcio pusenje kao ona.
Sad izgleda puno bolje nego onda!
Koja se količina zlobe, zla i onog što je danas poznato kao hate i cyber bullyinga sručila na tada 24-godišnjakinju, gledano iz ove perspektive, je užasno. Svaka njoj čast, bilo bi super da tuži sviju od reda, da ih oglobi, mada ništa ne može kompenzirati posljedice koje ostavi cyber bullying.
Cuj da nije bilo toga bila bi srednja klasa. Sad je bogatasica. Sex se prodaje. Dobro je unovcila sve da je sad pitas da se nikad nije desilo rekla bi neka ovako:)
Pa jes...Ona koja ga zna obradit, ima itekako moc...Samo je pitanje valjal to tako...
Da nije bilo Monike Lewinsky i afere s Billom Clintonom nikad ne bilo zracne intervencije u Bosni Ona je naj zasluznija za bombardovanje srba!!! Svaki put u Usa kad "PreCedNiK' ima afere najBolji naci da se zataska je zapoceti rat i odvuci paznju... 100% Bošnje trebaju dici spomenik Moniki
Ni pušenje nije uvijek štetno...
Moniku Levinski karo Klinton Bil iz zatvora izlazim playa sam for ril.
Nije samo flautanje je bilo a spricanje po haljini da bi se sacuvali dokazi
prti 💪💪💪