Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od naših najboljih ambasadora ⚜️🇧🇦 #BosnianBeast
Aj ne se*ite više šta vam je čovjek skrivio. Što je cenzurisan kod nas zbog govora ili što je neko drugi opet prepoznao naš kvalitet? Ne pljujete Džeku što je otišao odavde, niti Džumhura, ni Nurkića niti bilo koga ko se snašao bolje nego vi već po cijeli dan laprdate na onog ko je dobacio dalje od vas. Vi koji ga ne možete gledati fino date žmigavac i zaobiđete vijest kao što zaobilazite preko pune linije nekoga ko vozi propisnom brzinom.
humor nam se sveo na Enisa, Omču i Savu drvosjecu zaglupljena nacija postajemo kao i cijeli Balkan
enis uvalio ženu na državne jasle
lik nije nimalo smješan,pokušava na silu biti smješan.
Bingo je gigant a Enis je raja, pričajte šta hoćete. Odlično urađeno, raja uživa a dušmani zavide.
Dobra je ovo prica sa Enisom … jedino ovaj konj Hrvatica Razija nije trebala biti ovdje ,nek je posalju u pionirsku dolinu.
Memo ide danas bice sou
Jusufe u kreditu sam.Moj izazov je već dvadeset godina.
Poslije Mustafe Nadarevica, mi nemamo neki veliki ozbiljan izbor licnosti u nasoj filmskoj industriji, prezentovanju imena drzave kao i humora koji je kod nas jedinstven, tako da gosp. Enis to jako dobro predstavlja i mogao bi da se ostvari u svim ulogama i bilo kojem zanru, ne samo u ulozi komedije, za mene je ok, Tarik je isto nas, dobar je, zabavan, pametan, ali on je posvojen, mi trebamo cijeniti one koji su tu kod nas
Odlican marketing moram priznati. Enis u Bingu sedmicu dana zivi, simbolicno je da i radnici u Bingu otprilike 7 dana i zive u mjesecu, a ostale dane prezivljavaju…
nije vise toliko ni lose... 1000KM pocetna plata.. regres.. etc
Kako dobra kampanja, veoma zanimljiva i zabavna. Jako smo sretni sto su nam doveli Enisa u Bingo. Enis je bas ljubazan i siri pozitivnu energiju.
Zar nisi trebo Enise radit u Bingu ko radni narod tamo a ne da palamudis 7 dana svaki dan ti dodje kao neko. Pa da kazes radio sam ko svi ostali. Ko je sljedeci? Ono isput? Tifa? James iz Metallice.
On je influenser, on ti vise onako komentira i ocjenjuje rad drugih, govori kako treba da se radi itd. Nije njegovo da radi.
On i radi, njegov posao je promovisanje Binga, i on to radi. Nije placen da slaze robu po policama vec da radi upravo ovo sto radi
prvo opljacka narod basnoslovnim marzama, a onda im servira Semsu Poplavu kao marketinsku kampanju... cudo bosljacke ekonomije
Smotaće ga Raza ko novine.