Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno pjeva bolje od ivice dačića
il od dode
Dacic, Dodik, Putin pod sator, okrenite krmetinu i uzivajte, zanimljivo ne mozes vidjeti nekog zapadnog lidera da se ovako uhvati mikrofona, samo ovi sto vladaju primitivnom sirotinjom
Bolan ti iz nebitne pripizdine od drzave sereš o Putinu kako je on za satora i kako vlada "primitivnom sirotinjom"
Obama je pjevao Amazing grace. Potrazi na YT
Podsjeti me na film Balkan Express
skriveni talenat ko kas mile
Ovde je Putko vec prolupao, Zabavlja pozvane goste iz USA. E moj Putko ismijavali su oni tebe oduvijek.
Jeli se ono onaj francuz i 2010 smuco oko Putina.
Putinov muzički nastup iz 2010. godine postao hit na društvenim mrežama --- Ko ovdje koga kopira, Duduk Putka ili Putko Duduka 😜😝🤣? Ama bas sva ratna propaganda onda tokom rata kod nas i sada u Ukrajini potpuno identicne.
Kad imaš para da platiš da se sve face svijeta 'dive' tvom 'talentu': Il' je čuna malena il' droga jebena, nešto od toga mora da jeste.
sve je to bilo pazljivo isplanirano, narocito taj efekt "da li se ovo stvarno desava?". nakon toga putin je anektirao krim bez ispaljenog metka tako sto je poslao vojsku bez ikakvih obiljezja dok na zapadu uopste nisu bili svjesni ni sta se desava. pa im je pomrsio sve planove u siriji, cak je i izbore u americi prevagnuo u trampovu korist. potroseni dzokeri, sad je na potezu zapad.
Haj stisni pa se nasmij
Blju Berij Hijl
zivimo u svijetu u kojem se lelemudani sprdaju sa Trumpom i Putinom, a glasaju za senilnog pedofila Bidena
dobro je samo da se vidi ko stoji iza podrske trampu i ko je autor teorija zavjera.
Smijesno
Putin pjeva a Dodik plese
mogu on i onaj vo iz laktasa zajedno rikati u bunkeru negdje masturbirajuci jedan drugom i cekajuci da im smrt dodje
KLasični retard i egomanijak koji boluje od Daning Krugera. Ovakvi misle da sve živo znaju, što se da vidjeti iz njegovih fotografija. Pjevač, hokej igrač, ronilac, komandos, pilot, lovac i pritome misli da još dobro i izgleda pa se slika go do pasa a metar i žilet sa rutama na glavi umjesto kose.
Bolje ovo od ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine