Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha pazi ciganije u Beogradu.
Zar ne poznajes bracu koja su vas stvorila. https://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2924036-rekordan-broj-turista-u-beogradu-najvise-dolaze-turci-a-iznenadicete-se-ko-najduze-ostaje-u-prestonici
sta ce drugo bit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu ovi iz Novog Sada nacionalisti, doveli Neleta i ruse da im pjevaju, nisu nikako.
nije ni Novi Sad sto je nekada bio kao ni Sarajevo
@ssalman Sarajevo niti moze niti smije biti isto, nakon hiljada tona granata koje su pale na njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad se sjetim nekad moj stari s drustvom u hotelu slavi 3 vecer nove godine!Trebao si rezervaciju i za treci sijecnja!
@ponosneustasebosnje Nije bio alkos, veseo covjek, pio umjereno, plesao sa starom, pjevao i radio!Sve je stizao
Puno zdravlja u 2019 ljubavi i Respekta u Bosni i Hercegovini bice bice kad tad bolje.
Veoma je riskantno, pogrešno, redukovano i primitivno spominjati zone u kojima se govore varijante bosanskog jezika. Kad se spominje pojam region u ovom smislu, mnogo je korisnije uključiti i bliske gradove Budimpeštu, Sofiju, te Bukurešt. Tako prilagođene informacije su u prvom redu korisne zbog NATO i EU bezbjedonosnih aktivnosti na Balkanu.
A nemojmo ni Ljubljanu preskočiti.
Ko je u Banjalucane uveo u 2019?
Lukač
U manji BH entitet Nova godina nije htjela ni da dodje!!
Wau sta je arapa u Beogradu!!
hahahahahahaha Ciganistan
Hris Kurtondzinovic shupcina godine
Čuj klixa ponajbolje u BG. U Sarajevu pjeva eurovizijska zvijezda Hari Varesanovic prelijep koncert, a tamo ocvali Bajaga i Dzinovic i Sasa K koji iako lijepo pjeva ima repertoar za pola sata i oni ocjenjuju tako. E koje su to novinarske suge.
u Tivatu?!?!?! Tito dragi...
Banja Luka?
Hrvatska😍
@goggs europa za vas mujo
Brko rascesljanog zubala i frljave glave se dalje sramoti, nekad onaj ko pjeva zlo misli. Vrijeme je da ga Bosna odbaci i bojkotuje (bar onaj tupavi dio koji slusa ovaj sund).