Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesi Rambo ispao budala, em platio kaznu em dao publicitet ovoj alapaci...
@uzbrdo-nizbrdo da je lapaca ne bi ga tuzila,svaka joj cast!
fatao sam ti mamu za guzicu i sise, jel to nju cini alapacom?
Dobro više sa Rambom. Shvatio je da je pogriješio, priznao krivicu, neće više i završeno. Svira čovjek sutra u Jazzbini.
Kad procitas komentare,nije ni čudo sto se zene plase prijaviti seksualno uznemiravanje😢
Kuravela zesca vidi se na faci
Rambo je za tebe gospodin. Ti nasla sebi stvarati publicitet preko njegovih ledja.
Ajd sad nastavit pušit rinaku
Antonije je za tebe izmislio svijet.
Rambo je legenda, ko je ova ??
legenda takodje
Would
Da je bilo ko drugi ovo uradio pljustale bi osude, a posto je to ipak Rambo nalaze se razna opravdanja. Vidim ovoj djevojci se nabija na nos izgled i između redova govori da laze.Taman da gola hoda,niko nema pravo da je uznemirava.
Da, da, jer on je "intelektualac", "filozof umjetnik". Dakle, ima dovoljno opravdanja za prljavu kosu, vulgaran jezik, ponižavanje drugih i hvatanje žena.
Upravo. Ova na silu elita će za ovu budalu naći opravdanje. Kvazi intelektualci. Sve moj do mojega. Ovaj priznao da je seksualno uznemiravao djevojku koja mu po godinama kćer može biti, ovi zavapili kako traži publicitet preko njegovih leđa. E vala je i poznat u p m.
dal' je umocio?
Bravo, svaka cast. Dosta vise seljacina, pa taman Rambov Rambo da su, niko nema pravo da se tako ponasa prema bilo kome. Cuj pljesnuti nekog po straznjici kao flert. Grozno
Pa i nisi nešto...
Sad ti je nadam se laknulo.
Stara poslovica kaže, dok kuja ne mrdne repom, ni cuko neće zalajati, nisu tu čista posla.
eto hvala bogu na račun njega si objavila sliku na netu i na instagramu ... on je gospodin za tebe glupaco jadna više poštujem njegovo izvinjenje nego tvoje sve što si rekla mrš u tri lepe
Koji intelektualan tekst mlade dame koju podržavam 100%. Ovim mačo balkanskim muškarcima poručujem da zamisle kako bi razmišljali da je njihova kćerka bila u ovoj situaciji. Ali isto tako sam svjestan da ovi mačo muškarci u komentarima većinom ne nalaze ženu za život i ne dobijaju djecu. Još jednom: svaka čast dami na javnoj hrabrosti i izjavi!
Nisam siguran koliko je tu bilo hrabrosti a koliko kalkulacije. Rambo je star, debeo i nije bogat. Ali je poznata ličnost. Gospođa je od te kombinacije izvukla maksimalnu korist.