Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanovi javnosti? Ok.
Ja sam pripremijo da him tutnem praznu kovertu
jb.princa, neznam cemu prica uvijek o njima, niti su sta za narod uradili niti ce sta uraditi. rade kriminalne radnje kofol dobrotvorne organizacije a pola para su pokrali. a kraljica kriminalce u familiji stiti.
Više mi imamo boračkih organizacija (1.600) nego Britanija članova javnosti (1.200) hahaha
...kako kažu na rtrs-u i željka će biti.
Clanova javnosti?!
Antipatican lik totalno. Ni jednu treba se nebi okrenula za njim da nije iz kraljevske porodice.
Nije istina. Hari je super lik. Pogledaj jedan intervju.
2640 nekih zvanica a princ ? Pa u nas zna biti po 3 hiljade na svadbi
Haj sto je vec isfucana i starija od njega, vec kud jos i mulatkinja da im prlja plavu krv. Cudi me kako je uopste i doslo do vjencanja, kako je ikako primise u porodicu. Zavrsice ova ko Diana smijem se kladit.
@Prd0nja Prdis bezveze. Mogu ti samo rec da sam ja na njegovom mjestu, prebogat princ koji moze da bira sta god hoce u zivotu, ne bi sigurno biro ono. Ko da nema bjeljkinja 200 puta boljih od one najobicnije dronfulje holivudske koja se valjala po ko zna kolko kasting kauceva. Krv je bitna, a pogotovu za kraljevsku porodicu, al ne mogu ocekivat od tebe da to razumijes.
Mama ce platiti sve
Hoce li imati onaj obicaj skidanja vezice sa noge?To ne smiju propustiti.
Tipicni sebicni par.Neka je nama dobro a ostale ostaviti po strani.Uzas
Ko im pjeva na svadbi i hocel biti šerbe?
Kakvi pres3ravanje