Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
princ harry ce bit u kuci. prace, peglat,pusit i vodit djecu u skolu i na trening fudbala a megan ce gonjat filmsku karijeru i svalerat se.
@MedinGuzic Kao i svaka glumica pocne brojat poslije milje
Moja zena i ja danas popodne kupujemo 25kg brasna...obavezno objavite.
Svi mislili oni nemaju para. Kad ono ima se za vile. Za respiratore nema. Hvala zdravstvaneom sistemu da sam ostao živ, kaže Boris Johnson. 12000 se nije moglo zahvaliti, jer nisu imali najstručniji tim. To mu izmaklo
Znaš na šta mi ovo najviše lici, totalnu pobunu princa protiv ove dinastije masona. Prvo oženi crnkinju, onda se preseli van engleske u LA i onda kupi kucu čovjeka koji je izgradio režisersku karijeru na mržnji prema Ujedinjenom Kraljevstvu...Meni se čini da Harry zna u duši da su mu ubili mater u onom tunelu 97'
@Cuvajseee Očekujte još činova pobune od ovog momka. Samo, hrabar je, život rizikuje kao i Lady Diana što je rizikovala svojom pobunom.
Jadni ziranti cime ce vratiti, sirotinjo i bogu smetas.
Dobro je hari zaradio si maloznojem malo ubijajuci muslmane po afganistanu. Dok je sirotinje bice i bogatstva
Nije vise princ!
E neka, bas mi je drago da su se snasli bez Carlsa i kraljice. Vidi se odmah da je mlada vrijedna i stedljiva, znao sam da ce se snaci u svijetu.
Jesu li ovi odstupili da bi bili jos vise na portalima, ili da ih se ne bi pominjalo?
Ko i svugdje ba,krade se na sve strane,pa jucer se osamostalio a danas vec 16 miliona Vila,sve ti jasno.Princebi i Prineze,bajke,nek je kupio hebo im on sve,kad su ludi i vjeruju jos u Bajke.
Faraoni modernog doba hebeni masoni ljudi nemaju vode da peru ruke oni uzimaju vilu od 15 miliona za njih 2 pu hebem ti ovaj svjet.
i ovaj klix kad lupi .....
Potrosit ce ona njemu sve sto ima i ostavit ga a ona ce naci drugog
sto nedode kod nas na poljine ima sve nasi bogotosi...haj ja
Corona ima smisla
Ako vam nestane šećera i brašna, zovite me.