Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooooooo film titanic prrrrrredobar
zao mi je... najvise se sjecam kada ona na kraju kaze Only one!!
Pretpostavljam da je htio da kaze: da se radi o osobi koja je prezivjela katastrofu Titanica i da ista glumi \"sebe\" u filmu Titanic. To je istina. Mislim, cuo sam.
Stuart je glumila 101-godišnju Rose Calvert, lik za kojeg su mnogi smatrali da je prava Rose s obzirom da je ona preživjela katastrofu Titanica. Sta je pisac htio da kaze? Malo sam spor danas :)
Jest ostarila ko bi reko\':( A ljubila se s Leonardom DiCaprio-om...I sta kazu jel je neka bolest zafatala? Leonardo se još dobro drži što jest jest!