Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad plačem od smijeha 😂😂😂, a za mjesec ću od jada, kad ovo zaživi međ' djecom. Šta nam radite, o, majko mila, vi maloumni ubirači para! FUJ!
Ni nadrealistima ovo ne bi palo na pamet...
Naziv Albuma : idemo u Dubai
Još mi fali samo Jakov Kasalo da popunim album 🤣🤣🤣
Najrjeđa sličica će biti od Dzejline nane.
Jebote,starije generacije skupljale Del Piera,Maldinija,Hiera,Mateusa..pola-cijelo,o tome pricali..danas nam djeca trebaju skupljat Lukasa,Karleusu inostale plastivne spodobe sa sisama napolju i u tangama i mi kao zacudjeni sto su nam djeca naopaka
u Srbiji postoje javne kuće u kojima ljudi opće sa životinjama i obrnuto ovo je mala maca, Incest u Srbiji dozvoljen! znači kolektivna raspaljotka ko koga. kolektivna terapija atomska bomba.
sad kad seljoberi počnu igrat pole cijele...
ima li Mileta šatorskog pjevača u ovom albumu?
Ovo nema nidje..souuu... jos malo bice album sa slicicama cevljanske koride bikova
dobra ideja
Super, sad cu samo djecu da naucim da ako vidi ove slicice kod bilo kojeg buduceg bivseg druga ili drugarice - da bjeze ko djavo od krsta. Samo da budem jasan, djeca NISU KRIVA, ali na zalost, prenose taktove roditelja. Jesam li ja sad turbofob?
Jesi, dobrodošao u klub 😁
NEMA DALJE.... dno
vrhunac papanluka...
Sledeća skupljanja sličica dijasporaca i clanova SDA. Da se zna.
ma imam ideju ljudi;napraviti album koji će se zvati UHLJEBIH,sve uhljebe na jedno mjesto,prva sličica 1A zna se bakir-1B dodik-1C čović,a onda ostali svakako sve nabrojati i staviti u album zvani UHLJEBIH.tražiš 5B majkićku za 3C borjanu krišto,ili traži netko 7A genjca za 9C čavaru,napomena A su bošnjački uhljebi--B hrvatski-C su srpski-D su ostali.
turbo folk se probio i u albume sa sličicama za djecu , hahahaha
Ja se sjecam onih slicica i albuma ,,zivotinjsko carstvo,, ili je bilo ,,zivotinjaki svjet,,. Bio sam djete pa je prilicilo, jel ovo sad za odrasle?