Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje sutjeti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Sve sam prostak i praziluk
necu ni da pogledam, stid me
Upm sve blogeri do blogera a veze s vezom nemaju!
:-))) Meni su super ove praznoglave budalice. Bilo bi interesantno izvesti neku od njih na veceru. Stavim na glavu cilindar, monokl, makazama odrezem jedan rukav i kazem da je to kreacija Lukrecije Bordzije, da sam unuk Gaj Julija Cezara i astronaut. Onda se malo igram sa njom peekaboo da je zabavim. Odemo u hotel, igramo se doktora i pacijenata, a ujutro joj kazem da cu se javiti cim se vratim s mjeseca. I svi srecni i zadovoljni.
wannabe elita i seratori...
Blogerka - najdebilnije zanimanje na svijetu, na nasem se to kaze jebivjetar
http://www.youtube.com/watch?v=nPJXdUClyWU
A da pocnemo sa vasim provalama klix?
Samo govori da se razumijes u sve i sve ce bit okej. Samo vici jes jes
splavarusa....
rado bi bila poznata..ccc
Eto ko su tzv. modni guru-i i modni mačci. Obična neobrazovana gomila gov--ana koja živi na jaslima građana. Opterećuju nas nebitnim kreacijama i kompleksima da je cool nositi džemper made in China sa potpisom nekog ped..era koji košta 25 000 eura nego isti džemper made in China za 2,5 eura naravno bez potpisa ped--era.
...momče, sve su to kreature koje bi na brzinu i na ničemu da se dočepaju kakvog - takvog selebriti statusa i novaca...to prosto gura prste u oči i viče "vidi me, vidi me", uskače i đe pozvano i đe nije samo da se piše o njima...mislim da je ona tuka "oro" školski primjer tog mentalnog sklopa...
Počela nam život određivati televizija i internet. Eto koliko goveda hoda Zemljom. I naš nacionalizam je plod medijskog kenj--anja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!
pitaj je za opanke i tu je potkovana.....
proljev sam dobio odmah.