Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nicole, kelly, cheryl i heidi
mena suvari najbolje izgleda....i heidi klum je super....
zamisli kako danfaju ispod ...fuj
nema mi nista gadnije i ruznije od kozne odjece.
ovo je ona pendava iz pusi bičiz dolz
Ma kakva menu suvari... Ovo ti je Kim Kardashian - NAJBOLJA guza Los Angeles-a.... :)
mislim da najbolje izgleda ona sto je dva mjesta izpred 32, a petnaest ispod 18 . lol ko da me plaho interesuje kako izgledaju utegnuti debili kojima je glavni moto u zivotu: \'\'treba mi ljepota,slava i pare, a pamet mi u zivotu nikako ne treba. pamet je za strebere .\'\' stvarno lol
mena suvari je naaaajljepsa
Slazem se. Prije no sto ste promijenili izgled stranice nazivi slika su bili vidljivi ispod...
kako da napišemo koja nam od ovih slavnih ličnosti izgleda najbolje u kožnoj odjeći kad za mnoge ne znam ni ko su? Još jednom isti prijedlog: navedite imena ispod slike da znamo o kome ili o čemu se radi.