Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jamesu bile 82 godine, izgledao kao da su mu 102 ! Hahah
čovjek radi dok je živ.... nije istina da se sve radi radi novca!! ALi Zato da covjek radi za drzavu pola zivota?? jesmo se mi rodili da ritamo za drzavu??? pola dana,pola mjeseca,pola godine - za DRŽAVU!! namet ovaj, porez ovaj, plati ovo,plati ono, digni cijenu za ovo,digni za ono.... dražava je tu da porobi drustvo i da covjek ne moze uzivati u zivotu!! jer stres je galvni uzrok BOLESTI!!!!!!! DOKAZNO!!!!!!!
Brate ja to odavno prvalio i sklonio dupe u stranu, ali zapamti nije ti najveci problem drzava kada pocnes voditi svoj zivot nego tvoje okruzenje ono sa kojima si pio kafu! Zanimljivo je kako ljudi daju mladost za par godina penzije u starosti... Sve ostalo hajde nekako ali dati mladost i ne zapitat se sta ja to uradi sa zivotom... Neprocjenjivo!
Bogalj ali u pravom smislu te riječi
Reče cojek bez dana radnog staza u životu! Pljuc
Vidi Bondu nogica. Preskočio "leg day".
Uvijek je glumio zlikovca ali i tada je bio simpatičan.