Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro mu ide, izgleda. Mozda ima sistem.
Eto fahro zaposli ga u tornju svom.. nek bude 3001 na spisku.
pa kod nas većina ljudi koja jedva preživljava, barem tako tvrde ima višak kg-a, vade se da je jeftina hrana i junk food najdostupnija po cijeni, da je voće, povrće skupo....uvijek traže neka opravdanja!
On se baš narovi podobro :D
Gdje roviš sine da se preselim :D
nije u pitanju porodica nego doticna osoba
Dobro mu ide. Kod njih izgleda kontejneri puni hrane.
Jeb ga tako je u kapitalizmu, neces raditi i hoces zajebavati hajd na kontejner. Kod nas imas sansu malo u politiku pa da vidis.
Oni koji rove su k'o gliste...od cega je posinak ovoliki koda je bure proguto.
Misli da će mu ćifutkinja pomoći? Neće, neće.
Ovaj nađe hrane koliko god hoćeš, stvarno ogroman tip. Iskreno, ako je ovo istina, žao mi je tipa jer je u nas realnost dosta blizu ovoga, a ima i težih slučajeva.