Showbiz
17

Posinak Barbre Streisand je beskućnik koji rovi po smeću kako bi našao hranu

Klix.ba
Njegova holivudska porodica vrijedi blizu 500 miliona dolara, no problematični beskućnik koji je posinak pjevačice Barbe Streisand, dane provodi na klupi i roveći po smeću kako bi pronašao hranu.

Jess Brolin, sin glumca Jamesa Brolina, nedavno je fotografisan kako rovi po kanti za smeće u mjestu Ojaiju u Californiji. Jess je izgubio stan koji je plaćao 800 dolara mjesečno 2011. godine i sada živi na ulici. Četrdesetjednogodišnjak spava u napuštenim objektima koja su udaljena 128 kilometara od doma njegove milionerske porodice.

Kada mu je majka, prva Jamesova žena, poginula u saobraćajnoj nesreći 1995. godine, dobio je nasljedstvo od kojeg je živio, a potom je završio bez feninga i na ulici.

"Nekada spava napolju, nekada na klupi, gdje god može pronaći mjesto za prenoćište. Zna biti vrlo hladno tokom noći u ovoj dolini. To je srceparajuća situacija", rekao je izvor blizak Jessu za Mirror.

Glasnogovornik Brolin porodice kazao je kako su oni učinili sve što je u njihovoj moći da pomognu Jessu.

"Ponudili smo mu pomoć i našu podršku i to ćemo nastaviti raditi. Volimo ga mnogo i želimo najbolje za njega", rekao je.