Ispraćaj Farah Fawcett
0
Porodica organizovala privatnu sahranu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja vam komentara nigdje veze,sto nazivas ljude idiotima,sta fali mali vic c c c
Trebali bi ste mu makar pokoj duši predat ili rahmet, svejedno, pa \'93 je poslao 2.000.000 $ za pomoć djeci Sarajeva......
Hitna pomoc stize na Neverland. jedan bolnicar pita drugog: - Sta cemo prvo probati? - Ne znam sta bi ti, ali ja sam da isprobamo ringispil - odgovori drugi bolnicar - A onda mozemo na tobogan - odusevljeno ce drugi
i poštovani administratori: Farrah se piše sa dva R
nevjerovatno da ne poštujete ni mrtve ljude!!! taj vic je toliko bezukusan... Michael i Farrah počivajte u miru...
Idioti ste vi bez obzira na sve. Da si tuzitelji imali ikakve dokaze on bi otisao u zatvor, ovako samo je potvrdjeno da su samo htjeli izvuci novac od njega nekakvim tuzbama.
Majkl Dzekson je umro jos isti dan, a da su djeca odahnula - odahnula su :)
Dosla Farah kod Svetog Petra. - Bila si dobra zena. Prije nego odes u raj ispunicu ti jednu zelju. - Zelim da sva djeca na planeti budu sigurna i bezbrizna - rece Farah Sljedeceg dana umro je Michael Jackson.