Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas svaki klosar reper.
kolika je steta na tramvajima a on dobio od 150 do 400 KM 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sad svi koji imaju grafit Rulof imaju pravo da traze nadoknadu štete na fasadama. Upravitelji vec danas mogu poceti podnositi prijave protiv Rulofa.
Steta koju je napravio cca 5.000 KM. Dobio kaznu 150 KM, u roku od 8 dana uplati 75 KM. Covjek "ukrao" metar drva da prehrani porodicu - steta 50 KM, dobio 6 mjeseci zatvora ili mogao je uplatiti 15.000 KM da ne ide u zatvor. Ovo drzava, ovo tuzilastvo, ovo pravda...?
FREEDEMBOYS NEMOJTE MI NA CUNAMIJA, MAHALA VJECNA, NE DAJ SE BRATE, RULOF ZIVI ZAUVIJEK!
Urbana sredina,urbana umjetnost. Kome smeta nazad na selo.
hahahahahahahaahah najjaci lik
bravo brate moj
Svakii dan novi hasll brojimmm brzee pareeee THC33PBR
Daj ne serite toliko, ukucajte fino na YouTube-u "Wekman", covjek sarao po Rusiji, Istanbulu i u svakoj drzavi u kojoj je bio i nikada nije uhvacen.
Realno bi bilo da plati 150km po napisanom slovu. Neko rece "momak reper, uspio u zivotu", ja kazem DE BA, ovo je lakrdija od repa i van svake pameti da se naziva reperom. Ovog djecacica treba usmjeriiti na pravi put, vidi se da je jos zelen ko i njegove pajde. Socijalno koristan rad je zakon.
Jedan majmun, ne kontam kako ne razumije da s ovim unistava imovinu raje cijelog grada, pravi nakaradu, namece svoje s*ranje svima. Ovakve treba u zatvor, a i po dzepu. Ok, ne smeta mi slikanje grafita, ali tamo gdje mu je mjesto. Nek grad obezbijedi mjesta gdje se moze slobodno slikati po zidovima, pa nek slika kolko hoce.
Prdonja ufurani
Kaznu pišu mu za grafitiranje, on ih kulira. Tako je to kad u jednom džepu bruka para u drugom dvadeset petica…
Jao muzike debilne 🙉🙉🙉🙉
cunami oooo skenderija cunami floooooo periferijaaaaaa
Najjaci fraer !!!!
Najjaci fraer !!!!
e moj reperu, u tim godinama trebao bi da imaš četvoro djece, svoju firmu.....a ti se ponašaš baš ko dijete......ccccc..... :(
šta će mu djeca i firma bolje mu je ovako hazla
u normalnoj državi dobio bi 10 godina zatvora, ili da plati 100000 KM.....cccc...... :(
u kojoj normalnoj drzavi za ovo ide 10 godina zatvora zdravlja ti, Afganistanu i to pod talibanskom vlascu?!
Sta ce klosar