Nakon ukidanja kućnog pritvora
0
Polanski gledao suprugu na "Montreux Jazz Festivalu"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahha si kad cula za sarkazam, procitaj mi post ponovo pa vidi hoces li shvatit, cisto sumnjam al eto. Ako malo pogledas po portalu vidjet ces da imaju razne kategorije pa citaj ono sto te interesuje. Meni je ova vijest bas fora.
Alo kofol-intelektualci o cemu vi???
To što američka vojska masovno siluje po Iraku i Afganistanu amerikancima nije bitno. Licemjerna hipokritska nacija gammadi.
ovako ce sax rukovodstvo zavrsiti ako ne skinete zoom66 i ostale komunjare sa usmjeravanja male bosanske populacije ka frikovskim politickim razmisljanjima iz komunistickih doba.
sta reci sada pored one vijesti od neki dan da je pakistan no1 po pretrazivanju pojma sex na internetu.