Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh kad ih dido istambura, jedva čekam film.
covjek je legenda glumac sportista
nije ko Steven Seagal ali dobar je
ne bi to moga gledati
ne bi to mogo gledati
žuti žutuju ,crveni putuju
Pa on je do godine rahmetli 😂
Pazi mu nogu.. Ko Abdulah Sidran
ma 'ta će on više........? :(
Kakvi su ovo jebeni hormoni i preparati uz trud velik
Koju snagu i energiju, sve u prazno... Hodi kod mene bolan da podrljamo njivu motokultivatorom, rade svi mišići od vilice do cvolike.
ovaj će riknut u gymu...
Kod nas se ljudi slomise da prezivi a on je skoro citav zivot zivio ko kralj. Teretana je jedini napor koji je imo. Mislim na fizicki i zato i zive duze i zdraviji su.
čuj patio se tako što je igro u pornićima
Bravo majstore, samo pazi na srčiku. Rambo nije neka umjetnost od filma ali nije dosadan i jedva čekam da te vidim kako se "velikim mitraljezom" kosiš "negativce"
Ovako lici Jovan kad se napije uzme sikiru i pobije selo na spavanju, ko u Srbiji prije 5 godina