Rijetke fotografije Irme Nici
0
Pogledajte Bosanku koja je "spavala" s Becksom
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojave se dvije, tri sponzoruše u Bosni da su popularne i vi odma seŕete kako je Bosna zemlja gdje su sve djevojke sponzoruše bla, bla, bla... Ma nemoj mi reći?? A Hrvatska?? U kojoj ima 100001 sponzoruša i to svaka dobije svojih 5min na red carpetu nedjeljom -.-\' .... ista stvar i sa Srbijom... Imate pevaljki ko zvijezda na nebu... Da ne spominjem onu mahnituru što je rekla da ima elastičan himen..... Plus, ostale evropske zemlje ne bih ni da pominjem! Znači, glupi ste do kuŕca... Prvo počistite ispred svog praga, pa onda komentarišite nešto tuđe, đubrad trećeklasna poluobrazovana!!! .i.
bosnia woman know how to be to cheap especaly sleep with old man for cash bosnia soon will be with HIV everyone because girl is very easy pazi te inace lose se pise
Kakav uspjeh, stvarno! Trebamo li čestitati Irmi?!
jeste papci, svi nesto govorite ovo ono, a pola vas je dr.kalo dok ste gledali ove slike
bosanke, najvece kurave, uvjek bile i ostale.
Kakva zemlja, takva i zečica! Eng-BiH 1:0
prava junica...
--------->>DROLJA
prava bosnjakinja
au cime se mi ponosimo, Jmene bi bilo stid ovo i objaviti
ovim putem pozdravljam siska ,sto kad vidi Bekama kroz dzep k.urac stiska !! svi bi ste hteli da vas j.ebe Bekam u c.mar i u p.icku .....
komentari odisu nekom inteligencijom
PA I ON JE PROSTITUTKA MUSKA,STA PA NASLI SU SE PROFESIONALAC ON U FUDBALU,A MOZDA I KREVATU,A PROFESIONALKA I ONA U SVOM ZANAtu.FUDBALERI SE TAKMICE I U TOME KO CE VISE ZENSKIH I MUSKIH PROSTITUTKI NABITI,NISTA CUDNO I OVO JE ISTINA SIGURNO,MISLI BEKHEM BOSANKA CE SUTITI,MA BRIGA IRME I ZA NJEGA I NJEGOV BRAK,TAKO TI JE KAD SI TRAZIO PI-KE SAD ISPASTAJ.MOZDA MU I SLIKU POSALJE IRMA DOK SU EXSALI.
Prava kalastura iste kao ove koje hodaju po gradu vidi se
kakite ko foke, dobra zenska ko zmaj