Rijetke fotografije Irme Nici
0

Pogledajte Bosanku koja je "spavala" s Becksom

Sarajevo-x.com
Foto: The Sun
Britanski mediji posljednjih dana na naslovnim stranama donose priču o Irmi Nici, bivšoj prostitutki porijeklom iz Bosne i Hercegovine, koja je nedavno izjavila da je 2007. godine spavala sa slavnim nogometašem Davidom Beckhamom i za pružanje seksualnih usluga dobila 10.000 dolara.

David Beckham je odmah negirao izjave Irme Nici, objavljene u magazinu "In Touch", rekavši da je takvo nešto potpuno smiješno i netačno.

Kako je danas izvijestio britanski "The Sun", Beckham je također najavio da će tražiti odštetu od 26-godišnje Nici, te da će za naknadu štete koju je prouzrokovala njemu i njegovoj porodici tražiti pet miliona funti.

No, Irma Nici, kao da je propala u zemlju. Nakon što je objavljena priča u "In Touchu", pokrenuta je njena internet-stranici, na kojoj je bilo navedeno da je Irma najtraženija escort djevojka na svijetu, međutim nakon najavljene tužbe stranica nije dostupna zbog problema sa "sistemom".

O Nici se jako malo zna. Porijeklom je iz BiH, a odrasla je u Engleskoj i danas živi na relaciji London-New York. Radila je za Kristin Davis, ženu koja je držala elitni njujorški lanac prostitucije i u čije su prostorije zalazile brojne slavne osobe.

Upravo Davis je i potvrdila priču Irme Nici.

"Irma me je nazvala i pitala moglu li osigurati još jednu djevojku za seks u troje. Prema njenom zahtjevu poslala sam brinetu sa pozamašnim oblinama, a sljedećeg puta kada smo razgovarale rekla mi je da je klijent bio David Beckham."

"David je spreman sve pretražiti kako bi pronašao ženu koja misli da može izmisliti nešto, što je jako opasno za njega i njegovu porodicu, i onda nestati", kazao je prijatelj nogometaša, prenio je "Daily Mail".