Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim sve normalne gradjane BIH da svi zajedno napravimo peticiju da se ukune sve i jedan kanal ove besramne televizije pink u BIH
Dzaba kad raja gleda na yt, ova vijest kao neki bum i onda svi opet gledaju, znaci do nas je u globalu, takav narod, takva svijest, da nije ne bi bilo ovo interesantno nikome.
svaka drzava voli ovce koje blene u zadrugu, estradu, sport.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ne postoji dobar broj retardiranih osoba koje ovo gledaju ne bi se niti prikazivalo. A zbog čega veći broj gledalaca TV-a gleda reality umjesto neke kvalitetne dokumentarne emisije je već pitanje za psihijatrijsku struku. Moralno posrnuće u svim sferama života svakako nije došlo preko noći.
psihijatrija se bavi ljudima koji imaju mozak
Da mi je samo jedan dan ući da namlatim Nenada Ša, psihopatu, živčanog ološa, zbog njega veoma rijetko gledam, Miona bježi od te budale, bit ćeš ista on.......
Ko god je gledao ovo uzivo.. reci mi kakav je osjecaj bit rahat od mozga i morala?
sve za gledanost.AFERIM
sve sami olos a gledanost pokazuje kako smo potonuli moralno i intelektualno,cobani prodali imanja i stoku da glume istu tu stoku koju stoka gleda
Ne gledam te reality gluposti nit gledam pink. Srbi odavno nisu za tv nego su za umobolnice
zar ovo iko gleda vise ???
To je ta bolesna srbija
Kakvo smece
Ja ovo ne gledam. Za mene je gori onaj koji ovo gleda. Ovo je dno dna.
Podilaženje najnižim ljudskim porivima. Znajući kako će uvijek biti publike za takav tip programa. Dok ga država ne ukine to će i dalje trovati djecu i narod. Nema to veze sa demokracijom nego sa zdravljem mentalnim naroda.
Ovo još ide? Ovi rijaliti programi? Ahahahahahahha, hebo ga toliko hobija ima. Toliko dobrih knjiga, filmova, serija, kvalitetne muzike, dobrih video igara, lijepih parkova, šetnje, na YouTube-u bukvalno ima bezbroj kvalitetnih dokumentaraca... Kakav crni rijaliti...Gubitak vremena samo takav. I to na neke retarde, koji svi zajedno da se sastave imaju IQ ko jedno normalno čeljade.
Ja uvijek kazem: nije kriv pink, krivi su ljudi koji to gledaju..Hja
Veci debili su oni koji ovo prate svakodnevno nego ovi strucnjaci u pinku.
Potrebno nam je prevaspitavanje Bošnjaka. Truju nam narod nekakvim zvezdama granda zadrugama i svo to zlo iz Srbije dolazi. Vidimo šta je sve to od društva tamo napravilo. Moramo spasiti barem dobar dio Bošnjaka, ovo što je zaluđeno bespovratno šta ćeš im, nema pomoci, možda prodati u roblje da se barem nešto izvuče.
Moze li ikako da se ukine ovo g... od kanala kako nasi mladi ne bi gledali ovu propast i odron na tv!!!!