Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nisu odbojkasice?
Pa kome je udobno igrati u bikiniju? Apsolutno pravo za sportašice da odaberu udobniju i funkcionalniju opremu! Pa kol'ko košta da košta...
kapa do poda, muškarci će sve uraditi samo da mogu što bolje objektificirati žene
Nije baš da se sve žene bune, naprotiv, mnoge na osnovu svojih tijela stiču popularnost, slavu, novac
i nema ništa loše ni u tome, ali ako neko ne želi ne bi trebalo biti pod moranjem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bolestan svijet, ove djevojke nece da budu seksualni objekti i kamenjarke i zbog toga ih napadaju. cuj moras bikini nosit.
Nisu pravila od juce, ako im se ne svidja ne moraju ni igrati. Al dosad nije bilo frke da se igra u bikiniju, vec tek sad kad ih svjet gleda. Prave sponzurese, da iskoriste svojih 5 minuta slave jer drugacije niko za njih vise ikad ne bi ni cuo.
I da ovo je rukomet na plazi, nije onaj u dvorani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)