Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma debili naporni ko i ovi gay lobisti
Misliš na Piersa?
A vidi ti aktiviste, molim te. Ne zna sastaviti jednu smislenu recenicu i objasniti za sta se on to bori. I svi su takvi. Nije ni čudo da im je Greta postala guru i zastitno lice jer sav taj aktivizam izgleda kao bunt tinejdzerke ometene u razvoju
Debiltant.
ok je biti vegan stvar izbora da li je bolje za okolinu statisticki da, mada da im je toliko dobro ne bi bili 24/7/365 isfrustrirani da skrenu paznju na sebe. protestuj na ulici ili u svojoj kuci hajvane pusti ljude da jedu na miru.
all eyez on me
Ovaj piers seljo teski
izgubio je sav moj respect kada se osramotio pred Tateom
40% planete nije pogodno za uzgoj biljaka jestivih covjeku ako odlucis bit vegan na antartiku il grenlandu mozes se komotno ubit ... ovo je jedna velika reciklirajuca masina svi jedu sve ... budu i sami pojedeni ...
Ovi ultra zeleni su inace ultra crvrni. Srusit ce zapad iznutra sa zelenom agendom. Gledaj mu kose isto hippi na drogi. Bljed ko krpa.Lici na zensko. Treba mu solidna porcija srca i cigarice mozda se popravi.
certificirani idiot