Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA JA,TJESI SE,IPAK SE SKINULA SAMO ZA PRAVA ZIVOTINJA.DA,BAS,KAO DA NJOJ TREBA POVOD DA SE SKINE
Želite dodatni izvor prihoda? Bez ikakvog ulaganja novca, vrlo jednostavnim načinom uz malo truda ostvarite zaradu 50-200 $ tjedno. Potrebno je minimalno znanje rada na računalu. Provjerite kako!!! Mail: [email protected].
Jel donijela zivotinjama hranu iz Beograda?
J.e.b.e. mi se za nju i zato sto se RAZGOLITILA XD
ni ja ne bih od ovih naših kerova pravo bunde, a i nisu neke plemenite sorte. penelopu podržavam kad se radi o vidrama, lasicama, rakunima, međedima, čičnilama i tome slično, ali sve kerove treba p.o.b.i.t, definitivno, mislim na sarajevske, ako ovako potraje, raja će se dić na oružje, pa će bogami stradati i oni sa vlasnicima, a ako se vlasnici budu bunili, moglo bi i njih nešto snaći
Penelope Cruz j.eb.em te u guz
\'razgolitila\' ? zar se ne kaze \'razgoliŠila\'? golisava, a ne golitava... ne kontam!
Kad ce ljudi nauciti da su WWF, PETA i Greepeace samo obicne organizacije pune mladih naivaca koji bi definitivno mogli bolje koristiti pare tako sto bi kupovali stanista i osnovali rezervate a ne pravili multimilionske reklame za zastitu zivotinja. Da ne pricam o onim glupim protestima gdje ulete u prodavnicu i zale se na odjecu koja je pravljenja od ovcje vune, Marino ili kakve ja ne znam, samo znam da su tako i otkupljivali one pse koji su transportovani kamionima do restorana. Puste ih na slobodu da bi ih kasnije ovi ponovo uhvatili. Bezciljno trosenje para i neka kratkotrajna rijesenja umjesto da se nadje neka prava alternativa koja im fakat pomaze. To me podsjeca na bijedni UN kad transportuje hranu u Afriku. Bace je u paketima sa padobranom iz aviona da bi je kasnije pokupila lokalna vojska koja je potom prodaje lokalnom stanovnistvu. Pa se pitam da li oni stvarno zele pomoci ili se samo hvaliti okolo i pritome steknuti par dolara u svoj dzep. WWF je najgori od svih.
neko ce joj jednom ubaciti i kurtschinu pred kamerama u cilje zastita zivotionja
prave dame :) krzno pripada ruznim ljudima i lijepim zivotinjama