Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu pokraj nosa stavila lazni pimpek ovaj put
Njoj i ne treba kostim, isto ko ni Lady Gagi.
Od kako se rodila ona je spremna za noc vjestica
Niko me ne može ubijediti da možete pasti niže što se "Magazin->Showbiz" vijesti tiče. Ima dosta lijepih i istinski zanimljivih tema, ali vi uvijek pronađete i objavite neke "hajvanske" novosti. Meni bi lično čak bilo zanimljivije pročitati šta Deen misli o utakmici Litvanija-BiH nego čime je Bieber pogodio zaštitara i kako će Pariz Hilton izgledati za noć vještica. I još u nedogled primjera...
Zanimljivo k'o hemeroidi...
klix se zanima za ovu droljicu,sta ce obuci za dan vjestica,, e zaista ova vijest je tako bitna da je to nevejrovatno,.,.
a kad će obući kostim?
Cekaj prvo da puder stavi, vidis kakva je :)
...cool nos :)
:)))))...ma... :)))))
;)