Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jojj zelene boje i kompletica, ne da u sebe gledati hahah :-)
@smiling kopira tvoj avatar :)
@<!-- hahaha ma ovo mi se cini jos drecavije hahaha kako ono kod nas kazu iz aviona se vidi, ne moze se izgubiti. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Jadan Charles, pored majke nikad neće naslijediti krunu.. :D
Kejt najljepša, prava dama 🚺
SVO ZLO OVOGA SVIJETA NA DEVET FOTOGRAFIJA !!!
ja samo znam da ovaj Kate grmi. Istovremeno uspjeva bit i dama i bomba.
*ova Kate xD
@bezimen ... bas gledam ko je taj :D
isjecite kraljicu i stavite joj onaj slogan narod zna i nastimajte je kao veselu, razdraganu i vitalnu (valjda od dobre prehrane i visoke i redovne penzije) penzionerku iza naranđastog na bilbordu za kampanju.
koja li je ljepsa...kejt ili amrica hahaha...kao da je vrijeme stalo, koja vise lici na dzeki kenedi hahahah...joj govana. ona amra ostavi dzekino bogatstvo na placene clanke o sebi razotkrivajuci koliko je zapravo beskorisna i bezvezna
caught shape shifting mrs.Lizard
ko se ba lozi na ove. covjek im krepavo pred nosom niko prstom da mrdne. treba ih u sumu deportovati gole da svijet dahne malo od tog zla.
jesu je sredili ko skakavac
Sta su ova go vna od ljudi nanjela zla. Od Azije do Afrike pa do Australije. Zao mi je neduznog naroda a oni daboda se raspadali a umrijeti nemogli.
hahahhaa vrh mi je ovo 'rođena u aprilu,a proslavlja rođendan u junu zbog toplijeg vremena'
A geyevi na paradi???
@Kurton12 nazalost, nisu mislilo na tebe :/
@<!-- Jbg, a ja mislio da će me sjetiti. Shame on them all!!!
Zeleni komplet boli glava
Jarka zelena koja odudara od tipicnih crvenih uniformi britanskih vojnika i ''aristokracije''. Kraljica se pobrinula da na svakoj slici bude primijećena.
Jel' bilo šta i za seljančicu Mirzetu, malo pješke od Prijedora? He he. Za nju je samo brlog i kokošinjac.