Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opleo bi ja nju,je.bi.ti to
Prvo je pisalo: \'\'proslavila 44.rođendan i pokazala da se i u pedesetim može izgledati dobro\'\' pa kad sam im ukazao na logiku izbrisali komentar i promijenili tekst. Ma svaka čast na profesionalnosti. Najlakše je sve pod tepih.
na ovo ti i sad d r k a s
na ovo sam ja drko prije par godina :D
bolje izgleda od pola nasih sa 25 kuka ne serite svi bi nesto ovako volili pored sebe
aj ne seritee majke vam. Svi bi vi njoj lizali du.pe i to odamh nakon sto se mala p.osere !!!!
zena je 90-ih bila bomba. a godine i zivot cine svoje, pedesetka nije malo, neka se dobro pogleda svako njenih godina, pa neka prica.
SISE HAVERU MOJ SISE,pusti se ti grudi ;)
A da se ona nije malo zeznula pa obukla spavaćicu umjesto haljine?! Ili bolje rečeno malo dužu potkošulju! Pa stvarno bezveze, bar ona ima para za garderobu a ovo izgleda baš jadno!
Joj komentara i govana. Svima ružna, stara, vako nako. Pola bi dalo neznam ti šta da ih kući čeka ovakva žena (računajte kad budete imali 45 - 50 godina).
Ipak je bolja naša Amela Anderson što mi je u tramvaju broj 3 sjedila u krilu!
Ona ce zavrsit ko ona amy winehouse.
Vidi onog momka na 4 slici kako joj gleda u grudi hahahah
Jest lepa kad se sredi i kad ima šminku, auuuu. :D
A jesi ruzna bog te ne ubio, djaba ti t toliko silikoni ! !