Još uvijek seksi
0

Pamela Anderson proslavila 44. rođendan

Sarajevo-x.com
Glumica Pamela Anderson je proteklog vikenda priredila veliku zabavu na kojoj je sa mjesec dana zakašnjenja proslavila svoj 44. rođendan, koji je formalno bio 1. jula.

Bivša Playboyeva zečica i zvijezda popularne serije "Baywatch" odlučila je svoj rođendan proslaviti pompeznom zabavom u ekskluzivnom noćnom klubu "Chateau" u Las Vegasu.

Slavljenica je na zabavu došla tačno oko ponoći, pokazavši da žena i u tim godinama može izgledati seksi i privlačno, a Pamela, zaista, još uvijek izgleda veoma dobro. Toliko dobro da bi se postidjele i mlađe kolegice.

U kremastoj haljini, koja je više podsjećala na seksi spavaćicu, glumica je blistala, a do ulaza u klub prošetala je crvenim tepihom pozdravivši okupljene obožavatelje.

Anderson i njena ekipa od 40 ljudi zauzeli su veći dio ekskluzivnog VIP odjela u "Chateauu". Šampanjac je tekao u potocima, slavilo se i plesalo do ranih jutarnji sati.

Iznenađenje večeri bila je rođendanska rozo-crna torta sa natpisom "Sretan rođendan" koju je klub poklonio svojoj počasnoj gošći.

Vezani članci