Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si im rekla Pamela. Ti se plakni mlakom vodom
i ja sam se polila mlakom vodom jutros
Malo se fucnula meni se cini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek' si i ti nešto pametno rekla ;-)))
plakni se SLUZOM hahahahaha
Nego na kome će testirat'? Hajde drži se ti Baywatcha i pornića, a medicinu ostavi ljudima što su završili fakultet(e).
Bravo, svaka cast !!
Vecina lijekova se, nazalost, testira na zivotinjama. Pitanje je, da joj zatreba, da li bi odbila lijek koji spasava zivot, samo zato sto je testiran na zivotinjama? Cisto sumnjam.
Pa hajmo onda redom, nemoj se jadna sminkati jer je i to isprobano na zivotinjama, Izbaci silikone jer prije nego sto si ih ti stavila nosile su ih razne vrste zivotinja, Koliko je zivotinja iskoristeno za tvoje kozne kostime u kojima si praila hot-fotke? Mog'o bih jos ovako redati ali mi je lakse da ti kazem da ne kakas bezze sisatoplasticna babo. Pih kad pocne izmisljati toplu vodu...
Pokupit ce joj se ove vjestacke sisetine, jos joj je samo to ostalo...
tesko je biti dosljedan "borac za prava zivotinja"..cisto sumnjam da je recimo bas sva pamelina obuca i tasne od vjestacke koze i sl. ..a inace ovo polijevanje je bas dosadno ..a i sto se tice humanitarne strane, mislim ok kad se polije bill gates bez sumnje on ce i uplatiti toj organizaciji neki novac.. ali ove lokalne starlete i sl. kakva korist od toga?
khm..ne, ti si se cijeli zivot morala polijevati drugim stvarima, tako da te sasvim razumijem, draga Pam.
Imas iskustvo huh?
malo je falilo da se udavim kad sam procitala sta si mi napisao dok sam rucala :P haahahahha jel' ti zao :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pala qrcu za usi. A naka macka bila :)
Bice lijepa svojoj djeci!
Sad si nas razocarala hahhhha...
ja imam ljepsi pupak od pamele
Ja kako je se istrosila kao gume u Formuli 1 prije zamjene
оматорила силиконка....
Al' dojka je vrh, priznaj.
да, годиште као годиште још увек је и те како јебитабилно али се при томе њена километража не сме занемарити...
...pa sad, gospodična...znaju se lijekovi testirati i na "volonterima" u siromašnim zemljama...pa se to "volontiranje" simbolično plati, oko 50-ak $, recimo...kako god, neki tvrde da i zelena salata ima dušu, pa dolazimo u zanimljiv raskorak između humanosti do kraja i prostog fizičkog opstanka zbog nedostatka hrane...jbg, ti principi, kad ih malo pustiš "s lanca" odoše ravno "u štetu"...
Tako je commie. Ja sam čuo da su onog Kiksera već vrbovali i na njemu testiraju neke gadne lijekove i zato ga nema. Načuo sam i da BiH Prvaaak koristi sad neke eksperimentalne tabletice veličine jabuke protiv šizofrenije. Eno mu već jedan profil pozelenio.