Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otac mu bio gospodin i kosmopolit, a sin ode nazad u srednji vijek. Primitivizam teski.
Za oca mu je religija bila folklor. Mali se izgleda pravo ufurao.
Jednom tako odoh do Opštine i zayebah se.
nisi care ako je do opštine. ko pusti religiju u svoj brak i započne ga ispred hodže, popa, fratra .....
Volim ove vjernike. Sve divno i krasno, vjencaju se po strogim vjerskim obicajima a mlada samo sto se nije porodila. Da se razumijemo, ja nemam nista protiv se..a prije braka, ali ovi sto se toliko furaju na vjeru bi trebalo da budu suzdrzani.
Огромна већина Срба слабо практикује вјеру, али се вјенча црквено. У чему је проблем? Ако си мислио због покривања жене, правило је да у цркви жена улази покривена. То се и практиковало тако до прије 60-ак година, док нису новотарије стигле.
Ovaj im je mozak, njega kad uništiš ostatak tijela se gasi, p0rnifirije
Sve su, ono sto on nikad nije bio.
Puko Aleksa ko tena
Kojim stilom plivaju?