Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ganici zakljucani. Fuj... opljackali boga oca. Jesmo k.... od naroda
@Stadler Babo Ejub platio da se mladenci ne blate i mirna Bosna
@Stadler Ukrao babo milione u ratu, ukrao milione poslije rata. Sada prodaju diplome.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ganicevoj mladoj pravo lose stoji vjencanica, previse je stisla oko dupeta i trbuha, pa se ruzno ocrtavaju slaufi. lose brate, ocekivali smo vise od tako "stylish" & "jako smo bitni" persona.
@sunshine3 Pa nisu mu ni djeca lijepa za mene rugobe posebno Emina. Nema veze neka su ziva i zdrava,ali caca lose radio zna se sta mislim dobru se nadati ne ide.
ovo je bio vikend zenidbi, e pa hajde neka je svima sa srecom
majku je.. ovo vjencanje ganicevih ko sa dvora, sto je nekima rat valjo u pm
Aaa Ganice ste zakljucali nikad od vas nezavisnog portala hahaa. Jer znate da narod zna od kud pare za svadbu koja kosta 230.000 KM i da bi bilo svega na komentarima.
hocete li doci na moju sirotinjsku svadbu niko sam i nista i znam da cete u k...u doci
Ne razumijem, pišete da je zabranjeno komentarisati.
sarajka Trebala je Amra povesti i svog bivseg muza Vladu Sofije kcerke joj oca da bude prava "festa"
Čuj za Ganičevo vjenčanje nema komentara. Pa mi uvijek imamo načina da se izasremo po drugima. Ono bi ko trebalo biti krema BiH. Odron. Čuj šerijatski. Ide piva 0% kooo mlijeko. Ova svadba Anela, prava papanska. On obučen ko konobar.
sta je ovo klix postao svadbeni portal..nema ko se ne ozeni danas
Klix.ba deinstaliranje
Vidi onog frizera Bajrica koji buzdovan cc
@hercmerc Šišam se kod njega već 25 godina, da ga znas vidio bi koja je ljudina!
Dobra ova dzekina...zasjeni mladu
Samo nesto u vezi u SDA Ganicevske svadbe, sto bi se reklo, para na paru, us na Fukaru, Jbt te kamen ko nas vodio i ko se na nama nakro, a demobilisani borci ko prosjaci, i neka je, kako je narod zasluzio neka mu tako i bude...
Ja i zavoravih pitati, ko je ova pica na slici broj 19 na svadbi kod profitera...Da ona zna da ja postojim, ne bi znala gdje joj je glava.
Zasto ne pise moj username iznad mog komentara, zasto pise da je moj komentar djelo nekog BulevarSevera?
Imal ko da se nije danas oženio?
Barem znamo gdje ce emira ganica dijete studirat
Taj Ganic nema veceg smrada. Licno se uvjerio na Vrelu Bosne. Mi svi cekemo kocije u redu, lik hladno preko reda, sjeda u kocije i ode on, zena i punica. Ne moze gospodin da ceka. FUJ.
@HeisenberG22xx Eto za sta se borio obican svijet .....