Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo najveći su mogli držati ovu bagru na okupu. RIP Tito !!!!!!
Sada pogledamo sina Josipa Broza Tita koji je morao raditi i poslje smrti svoga oca jer mu ovaj nije ostavio milijarde i usporedimo djecu današnjih političara koji su od Tata političara dobili milione da ne budu klošari. Pitamo se ko je bio pravedniji
Moro je i Bake "raditi"
Sin pravog Tita ili onog ruskog spijuna o kojem ni dan danas niko nista ne zna....osim sto se pretpostavlja da je bio ruski spijun
Svako dobro porodici Broz
Ni blizu kapacitet kakav je Ramin sin. Ma ni zglave.
Niko kao Tito. Jedna velika drzava od 26 miliona ljudi je trebala samo da se malo modernizuje i imali bi standard bolji od Ceske danas. Umjesto SFRJ mi imamo 6 banana drzava koje drze stranci, a mi mislimo da smo samostalni. Imati svoju granicu ne znaci biti samostalan. Ne znam samo u cemu smo to samostalni.
I poslije Tita Tito 💪
Titova sposobnosti je zbog slovenskih gena.
Volio sam Titu više nego ove današnje sve zajedno ustvari to i ne mogu predati nikako.
“Zabranjivao je Bosanstvo i Bosanski jezik.” E stvarno ste smiješni, braco!
Nekada je glavna psovka bila j... te tito Hehe
Ja znam da je najveca zakletva bio drug TITO
Bas me zanima dal je ostalo kesa djeci? Dobro nije sve u kesu ima nesto i u zlatu, vilama na moru 😎
Ćaća mu je bio zlikovac,zabranjivao je Bosanstvo i Bosanski jezik u Bosni...neka je vječno proklet
Niko nama u Bosni ništa nije branio. Sve što smo znali i htjeli to smo i dobili. Ko nam je kriv što su za naše pretke ženska djeca bila samo za kuće, a muškarci za šumu i njivu. Sve redom bilo nepismeno. Tek u Titino vrijeme natjerani da završavaju osnovne škole.
Tito !❤️
Amar osim
Vracaj jugu